778 млн. грн. з державного бюджету – на розвиток Тернопільської області

Уряд щороку збільшує державну підтримку розвитку громад та розбудови інфраструктури.

Цього року вона сягає понад 37,8 млрд грн. Ці кошти пішли в першу чергу на ремонти шкіл і дитячих садочків, лікарень, будівництво котелень і спортивних майданчиків. Також – на розвиток медицини у сільській місцевості, підтримку агровиробників у регіонах, енергоефективність

Цього року на Тернопільщині за фінансової підтримки Уряду фінансують десятки соціально важливих проектів. Зокрема, 2018 року Уряд виділив кошти на продовження будівництва приміщення обласного Державного архіву, реставрацію Буча?цької ра?туші, пам’ятки архітектури середини 18 століття в м. Бучачі, на капітальний ремонт головного корпусу та заміну теплотраси Збаразької районної комунальної лікарні, капітальний ремонт Золотниківської ЗОШ І–ІІІ ступенів у с. Золотники Теребовлянського району, капітальний ремонт НВК «Лановецька ЗОШ І–ІІІ ст. №?2-гімназія» та Боричівської загальноосвітньої школи-саду І–ІІ ступенів, на реконструкцію радіологічного корпусу Тернопільської університетської лікарні, реконструкцію школи у с. Почапинці Тернопільського району, будівництво водонапірних споруд у смт Мельниця-Подільська Борщівського району, реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу та будівництво центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль» у м. Тернополі, реконструкцію лікувального корпусу №?2 КУТОР «Тернопільський обласний наркологічний диспансер», реконструкцію будівлі Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини та десятки інших об’єктів.

Державна підтримка регіонів – пріоритет Уряду, тому в проекті бюджету на наступний рік зростає фінансування регіональних програм. А це – нові садочки, відремонтовані школи, лікарні та спортивні об’єкти по всій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *