У середмістях населених пунктів Тернопільщини військовослужбовці проводять роз’яснювальну роботу пріоритетних напрямків комплектування ЗС України (фото)

На Тернопільщині представники місцевих районних військових комісаріатів проводять тижневу роз’яснювальну акцію для цивільного населення про пріоритетні напрямки комплектування Збройних Сил України, визначені вищим військово-політичним керівництвом держави.

Зокрема, в  усіх райцентрах області військовослужбовці військкоматів у середмісті розгорнули намети та роз’яснюють громадянам, що в умовах продовження бойових дій на Сході країни  питання якісного комплектування української армії, насамперед за рахунок військовослужбовців за контрактом, залишається вкрай актуальним.

– Наша акція спрямована на підтримку престижу військової служби за контрактом, яка зараз визнана у Збройних Силах України пріоритетною та розрахована на середнє і молоде покоління – на потенційних Захисників Вітчизни, – каже старший офіцер групи морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Тернопільського облвійськкомату майор Олена Величанська. – Ми розповідаємо людям, що створюються боєздатні, мобільні, якісно підготовлені, всебічно забезпечені, професійні Збройні Сили, які будуть здатні швидко та вчасно реагувати на загрози національній безпеці у військовій сфері.

Серед військовослужбовців, які проводять роз’яснювальну роботу є учасники бойових дій, котрі пройшли горнило війни на Сході нашої держави і особисто знають наскільки важлива підтримка товариша-професіонала у бойових умовах. Для підвищення мотивації до військової служби  за контрактом держава здійснює низку заходів серед яких підвищення рівня грошового забезпечення, державні соціальні гарантії та забезпечення військовослужбовців житлом.

Завершиться тижнева акція у п’ятницю 8 лютого, після чого обласний військовий комісаріат  підведе підсумки роз’яснювальної роботи.

Василь Лабай, інформаційне агентство оборонного відомства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *