У Тернополі знімуть кліп про військовослужбовців

“Падаючи на сніг” – назва майбутньої музичної роботи про війну тернопільського композитора та співака . Пісню-присвяту пам’яті військовослужбовців Тернопільської окремої артилерійської бригади зніматимуть на Рівненському полігоні.

Про війну. Зйомки музичного кіно-кліпу “Падаючи на сніг” зовсім скоро розпочне Андрій Підлужний. Кліп до композиції, розповідає, буде заснований на реальних подіях.

-Разом ми співали з Сашком Положинським пісню “Не кажучи нікому” , тоді це був період Другої світової. Ми тоді коли співали цю пісню, ніколи не думали, що може таке статися. що може людина загинути. Вітя Гурняк, наш тернополянин грав одну маленьку роль, загиблого воїна УПА. Потім за іронією долі у 2015 році він загинув. І стається так, що стається війна, про яку ми не могли у сні навіть думати. І виходить так, що на сьогоднішній день потрібні пісні про війну, героїку. Тому що ці люди, молоді хлопці віддають життя, – розповідає композитор, співак Андрій Підлужний.

-Кліп про війну, про нашу артилерійську бригаду він мені близький. Я думаю, всім людям, всім українцям, кому небайдужа доля нашої держави. Мені випала роль старшого солдата, який з молодими робить ту саму буденну роботу, таку погану роботу, роботу на війну, – розповідає актор Гриць Драпак.

У музичні роботі візьме участь ще один український співак, хто це буде, для глядачів тримають під секретом. Знімальна група розпочне роботу над композицією вже у березні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *