Як пов‘язані церква московського патріархату та виборчий штаб на Тернопільщині?

Чергове підтвердження тому, що проросійсько налаштовані сили підтримують лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко на виборах Президента, знайшлося на Тернопільщині.


Зокрема, за нашою інформацією, штаб БЮТу зберігає свої агітаційні матеріали у приміщеннях, які належать храму УПЦ МП, що знаходиться на масиві «Східний» у Тернополі. Окрім того, цю інформацію підтверджують жителі навколишніх будинків . Вони не одноразово бачили, як невідомі заносять агітаційні матеріали «Батьківщини» в приміщення біля церкви.


Це вкотре підтверджує той факт, що Московський патріархат підтримує Тимошенко, адже у МП сподіваються, що, перемігши на виборах, вона скасує автокефалію Православної церкви України.
Зазначимо, що напередодні виборів проросійські сили у різних містах України значно активізувалися. Це пов’язано із тим, що Тимошенко починає стрімко втрачати прихильників після скандалу із підкупом виборців та викритою «виборчою пірамідою» у «Батьківщині», якою вже займається СБУ.
Зокрема, у суботу, 10 березня, російськомовні «тітітушки» влаштували акції із сутичками та постраждалими у Києві та Черкасах. Очевидно, що це – не остання провокація проросійських сил, яку варто очікувати у найближчі тижні перед виборами Президента. Вони будуть робити все, щоб зірвати вибори, що у свою чергу загрожує нашій державності та спричинить загибель незалежної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *