У ЦВК затвердили новий склад ОВК № 163 в Тернополі: хто представлятиме кандидатів у Президенти?

Сьогодні, 15 березня, відбулось засідання Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє Відділ взаємодії із засобами масової інформації
Секретаріату Центральної виборчої комісії.

Комісія затвердила новий склад окружної виборчої комісії № 163, з центром в Тернополі, у складі 29-ти осіб. Нагадаємо, напередодні в ЦВК прийняли рішення про розпуск ОВК через порушення законодавства при формуванні дільничних комісій.

«Вказаній ОВК доручено поінформувати громадян про свій склад, місцезнаходження та режим роботи у визначений нею спосіб», – йдеться у повідомленні ЦВК.

Головою ОВК № 163 призначено Василя Михальського, який є представником кандидата у Президенти України Володимира Петрова. Заступник голови – Володимир Бойко від Юлії Тимошенко, секретар комісії – Закалюк Наталія від Юрія Дерев’янка.

Також до складу ОВК увійшли 26 членів від інших кандидатів у Президента (список додається).

Проаналізувавши склад тернопільської ОВК №163, можна зробити висновок про те, що у БЮТу є 11 «ручних» членів. Адже, «технічними» представниками Юлії Тимошенко в ОВК є представники Віталія Скоцика, Олександра Вілкула, Миколи Габера, Юрія Бойка, Юрія Кармазіна, Сергія Тарути, Олександра Шевченка, Андрія Новака, Сергія Носенка, Віталія Купрія.

Виникають запитання про те, чому Тимошенко співпрацює з кандидатами Тарутою й Вілкулом, проте, це вкотре доводить, що вона також – проросійський кандидат.

Повний склад ОВК № 163: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *