Тернопільський «Гатило» Валерій Чоботар: «Радію змінам, що відбуваються в Україні»

Напередодні виборів слід остерігатися нечесних маніпуляцій, для розбудови сильної та незалежної держави кожному з нас варто навчитися особистої відповідальності й не зважаючи ні на що позитивні зміни в суспільстві та країні — очевидні.

У цьому переконаний Валерій Чоботар (псевдо «Гатило») — відома й непересічна особистість, яка в принципі не потребує свого представлення, та все ж — доброволець, командир підрозділу, бійці якого брали участь в обороні Донецького летовища, нагороджений орденом «Народний Герой України». І це далеко не весь перелік його досягнень.

Сьогодні Валерій Чоботар ділиться психологічною підтримкою з ветеранами та учасниками сучасної російсько-української війни.

«Особисто для мене — так, відчутні. Я це бачу, мандруючи Тернопіллям та Україною. Інфраструктура значно покращується. Чи задовольняє мене це? Очевидно, що ні. Як і будь-хто інший, хотів би кращого, проте не помічати позитивних зрушень, що відбуваються вже зараз, я не можу. Добрі у нас дороги? Однозначно, що ні. Та, разом з тим, чи стають вони кращими? Направду, так. Якщо раніше навіть за подвійним тарифом не можливо було винайняти таксиста, аби поїхати автошляхом (який ще донедавна нагадував розвалини) до Львова, то сьогодні це моя улюблена дорога, прямуючи якою, я отримую величезне задоволення. І я радію цим змінам, – каже Чоботар. – Я б не радив, а, швидше, просив би увімкнути здоровий глузд та критичне мислення. Якщо ці чинники розуму працюватимуть, людина не прийматиме нав’язаних чи маніпулятивних рішень. Відтак саме питання «За кого ж голосувати?» не розглядатиметься взагалі, адже будуть враховані очевидні речі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *