У команди тернополян з універсального бою – четверте місце на чемпіонаті України

Чемпіонат України з універсального бою завершився днями у місті Чернівці. Серед команд із чотирнадцяти регіонів України, які брали участь у цьому турнірі, збірна Тернопілля посіла четверте командне місце.

Загалом, як повідомив тренер тернополян Дмитро Патиковський, в розділі «класика» наші спортсмени серед дорослих посіли друге командне місце, а в розділі «лайт» – третє. За словами тренера, серед юніорів команда Тернопільської області виставила тільки двох спортсменів, тому загальної кількості очок було недостатньо, аби у загальному підсумку увійти до трійки лідерів.

Щодо особистих результатів, то в розділі «класика» Чайківський Володимир посів третє місце, Безпалько Максим був другим, золоті нагороди здобули Ізанський Володимир, Адамішин Віталій та Любов Дереш, Чорній Тарас виборов бронзову медаль, а Остапчук Вадим – срібну.

У розділі «лайт» результати були такими: Чайківський Володимир – 3 місце, Безпалько Максим – 3 місце, Адамішин Віталій – 2 місце, Малищик Богданна – перше місце серед дорослих та перше місце серед юніорок, Дереш Любов – 2 місце, Чорній Тарас – 2 місце.

Підготовкою спортсменів до змагань займалися голова Федерації універсального бою в Тернопільській області Дмитро Патиковський та тренер Жирій Олег. Підтримку команді в забезпеченні спортивного екіпірування надав Тернопільський молокозавод «Молокія».

Додамо, що змагання ц Чернівцях стали відбірковими для участі у чемпіонату світу, який відбудеться в Грузії, у місті Тбілісі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *