Відбулися перші зміни у складі виборчих комісій на Тернопільщині

ЦВК затвердило перші зміни в складі окружних комісій з позачергових виборів до Верховної Ради на Тернопільщині.

У виборчому окрузі № 163 достроково припинено повноваження заступник голови ОВК від Політичної Партії “5.10″ Солоп Віри Тимофіївни. Натомість до складу комісії включено та призначено заступником голови Василиця Павла Івановича, який представляє ту ж таки політичну силу.

У виборчому окрузі № 164 достроково припинено повноваження члена комісії Гумена Юрія Євгеновича та включено до її складу Майброду Андрія Михайловича. Обоє від Політичної партії “НОВА ПОЛІТИКА”, пише сайт .

У 165 виборчому окрузі зі складу ОВК вибула голова комісії Бугайова Ніна Володимирівна. Замість неї до складу комісії включено та призначено головою цієї комісії Синишина Івана Миколайовича від Української партії “Зелена планета”.

Також замінено члена цієї ж комісії Байдак Галину Іванівну (партія “Єдина Країна”) на Коваль Діану Ярославівну (партії “Єдина Країна”).

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України

Крім того Центральна виборча комісія вирішила припинити достроково повноваження голови комісії одномандатного виборчого округу № 167 Балука Любомира Івановича та включити до складу комісії й призначити її головою Гурина Віктора Михайловича (обидва – від Політичної партії “Громадянська позиція”).

Ротації відбулися у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *