Як Деревляний через підставну фірму загарбує землю під Тернополем

Голова обласного осередку «Батьківщини» Василь Деревляний за роки у тернопільській політиці вибудував собі імідж противника продажу землі сільськогосподарського призначення.

Принаймні, нагадати про це він не забуває на офіційних майданчиках партії. Однак, як це часто буває з українськими політиками, слова Деревляного розходяться з ділом.

Нещодавно нам стало відомо, що лютий борець з приватизацією землі провернув цікаву «схему» із ділянкою на кілька мільйонів.

Так, фермерське господарство Деревляного «АРТУС», зареєстроване на підставну особу І. М. Семенчука, за безцінь забрало господарський двір у Гаях-Гречинських, що прямісінько біля Тернополя. Йдеться про аж 2,8 гектарів землі сільськогосподарського призначення. Нічого тепер дивуватися, що Деревляний проти приватизації – так ділянку довелося б купувати за ринковою ціною! Втім, головного «батьківщинівця» області зовсім не цікавило вирощування на вищезгаданій ділянці бурячків. Егеж, Василь Деревляний вміє вичавлювати вигоду з усього, чого торкається! – пише .

Щойно прибравши до рук ласий шматочок чорнозему, Василь Тимофійович зажадав змінити цільове призначення гектарів. Схема, яка принесе політику мільйони прибутку, проста – на вчорашньому городі треба звести котеджне містечко. Уявіть лише перспективи: ціле котеджне містечко, до якого з Тернополя подати рукою… Це ж яку ціну можна буде за квадратний метр встановити!

Для реалізації геніальної бізнес-схеми Деревляного потрібно було по-перше, гарантувати приєднання села до потрібної громади (у даному випадку Байковецької, чийого голову Василь Тимофійович вже залякав), а по-друге, забезпечити зміни до генерального плану Гаїв-Гречинських.

Тепер до здійснення мрії Василя Тимофійовича один крок. Як інформує , вже є переможець тендеру на виготовлення Генерального плану Гаїв-Гречинських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *