У Тернополі встановили пам`ятник Біблії та заклали Біблійний сад

З нагоди Дня університету у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка заклали основу під Біблійний сад, а також відкрили пам’ятник Біблії.

Про це повідомляють у ТОДА.

Облаштування інфраструктури цього саду відбувається за підтримки народного депутата України Романа Заставного. Участь у заході взяли викладачі, студенти, родини загиблих Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, керівництво області та міста, духовенство.

“Сьогодні ми маємо докладати всіх зусиль, щоб Україна була сильною, великою і квітучою державою”, – наголосив під час свого виступу голова ТОДА Степан Барна. Він звернувся до молоді й усіх присутніх, підкресливши, що неможливо не оцінити внесок активних громадян у розвиток нашої держави. Бо, за його словами, без студентської молоді, без викладачів не було би Помаранчевої революції, не було би Революції Гідності, без хлопців, котрі сьогодні тримають оборону на Сході України, а також є волонтерами, не було би України.

“Нам приємно констатувати, що цей університет є кузнею кадрів для зміни нашого Тернопілля та України. І сьогоднішня ініціатива щодо висадження Біблійного саду має мати продовження у всіх районах області”, – зазначив Степан Барна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *