Слухачі МАН на Тернопільщині готуються до ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт

У Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка проведено практичний тренінг для учасників відділення мовознавства, які представлятимуть нашу область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Захід організований Тернопільським обласним комунальним територіальним відділенням МАН України з питань науково-дослідницької діяльності в контексті міжкультурної комунікації студентів факультету іноземних мов та слухачів міського відділення МАНУ.

Такі тренінги стимулюють учнівську та студентську молодь до науково-дослідницької діяльності, сприяють реалізації творчих здібностей і наукової ерудиції майбутніх спеціалістів. Спільна робота студентів та учнів не лише допомагає обміну теоретичних знань, а й сприяє посиленню почуття відповідальності в науковому пошуці.

У роботі взяли участь студенти англійської філології, німецької філології та переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт (відділення мовознавства). Студенти порушили питання про актуальні проблеми міжкультурної комунікації і перекладознавства, організаційні принципи науково-пошукової діяльності. А слухачки міського відділення МАН поділилися досвідом процесу наукової діяльності від початкового етапу – вибору теми дослідження і до завершального етапу – захисту роботи. Юні філологи виступали німецькою та англійською мовами, адже знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі.

Організатори переконані, що спільна праця дасть плідні результати на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту, який відбудеться в травні 2019 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *