ТОП-7 українських політиків, які “засвітилися” в сексуальних скандалах

Міхеїл Саакашвілі

У Саакашвілі імідж гарячого грузинського хлопця і справжнього мачо. Екс-президент Грузії не приховує свого інтересу до протилежної статі, час від часу з’являючись в різних дорогих київських ресторанах з новою пасією. А то і не з однією. Міхеїл обожнює вечеряти в компанії дам в дорогих ресторанах «Сан-Паоло», «Рибний базар», «Хмелі-сунелі».
Саакашвілі обожнює відправляти своїм численним пасія романтичні Селфі.

Олег Ляшко

Зірка української політики дуже не любить, коли йому згадують його минуле життя. Перша загальнонародна слава прийшла до Ляшко після публікації в інтернеті відео його допиту, під час якого молодий Олег розповідає про подробиці свого гомосексуального досвіду, набутого в обмін на заступництво.
Часто Ляшко бачать в компанії студента Даніеля Лайма, який не має відношення до політичний діяльності Олега, але часто супроводжує його в зарубіжних поїздках.

Олександр Онищенко

Український мільйонер вважається головним любителем молоденьких жінок в Україні. Раніше Онищенко навіть проводив конкурси краси, на яких він зі своїми друзями і відбирав дівчат, охочих стати моделями, але в підсумку вони ставали утриманками або повіями. Онищенко був одружений на «Міс Україна-одна тисяча дев’ятсот дев’яносто сім» Ксенії Кузьменко.
Конкурси краси в масштабах України дозволяли Онищенко отримувати корисні контакти в різних політичних і владних колах. Нещодавно дитину від Онищенка народила художня гімнастка Ганна Різатдінова.

Олександр Данилюк

Міністр фінансів України потрапив відразу в кілька сексуально-скандальних ситуацій. Перша – він домагався своєї підлеглої, а після невдачі і відмови дівчини, почав їй погрожувати. Данилюк пропонував дівчині 5 000 доларів за регулярний секс, а після відмови обіцяв її «зарити». Другий скандал – листування міністра з продюсером і викладачем вокалу Євгенією. Данилюк спілкувався з дівчиною в соціальній мережі для знайомств «Тіндер» і наполегливо пропонував зустрітися на вечерю, а вечерю продовжити у нього вдома.
Олександр Данилюк живе сам в дорогому котеджному містечку «Золоче» біля Києва.

Андрій Мірошник

Під час засідання в українському парламенті народного депутата Андрія Мірошника викрили в смс-переписці з коханкою, а також в обговоренні путівки на Мальдіви. Нардеп від фракції «Самопоміч» прямо в сесійній залі обговорював з якоюсь Ольгою, свої «сердечні» проблеми. При цьому журналісти відразу відзначили, що дружину депутата звуть Інна.
У листуванні Мірошник планував дорогий відпочинок (вартістю понад 10 000 євро) разом з коханкою на Мальдівах.

Микола Рудьковський

Колишній політик запам’ятався українцям за кількістю кримінальних справ на свою адресу, й іміджем бабія. У різний час Микола крутив романи з «Міс Україна-Всесвіт» Олександрою Ніколаєнко, з Марією Лисою з групи «Гарячий шоколад», і з сотнями інших жінок. Рудьковський став головним фігурантом скандалу, пов’язаного із закордонними вояжами міністра транспорту в жіночому суспільстві, які він здійснював за бюджетний рахунок. При цьому «позашлюбні» пригоди М.Рудьковського завжди відрізняла одна обставина: його «партнерками на вечір» ставали виключно моделі столичних модельних агентств.
За свої пригоди Рудьковський отримав прізвисько «міністр сексу і туризму».

Віктор Янукович

Колишній президент України прославився не тільки своєю жадібністю і лояльністю до Путіна, але і сексуальними стосунками. Першою публічною коханкою Януковича стала журналістка Олена Березовська, яку президент навіть забрав з собою в Росію, де Олена стала очолювати антиукраїнський сайт «Україна.ру» і продовжила свою проросійську діяльність. А друга публічна коханка Януковича – Любов  навіть зуміла зруйнувати шлюб Віктора Федоровича з його дружиною Людмилою.
Обох коханок Янукович забрав у Росію, а доля його дружини Людмили станом на зараз не відома, проте ходять чутки, що жінка живе сама і вона не оговталася від зради чоловіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *