Любовний гороскоп для всіх знаків знаків зодіаку на лютий

Перший місяць року добігає кінця, а хвостата господиня вже активно порядкує. Якщо в січні упредставників кожного знаку зодіакувідбулися деякі зміни, то наступногомісяця їх іще побільшає.

Тобі точно сподобається лютий, принаймні, з двох причин. Перша – цей місяць принесе багато кохання всім без винятку! А друга – на носі День закоханих, отже, у тебе буде ще один привід порадувати свою другу половинку.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни, навіть не думайте розслаблятися! Хоч січень і приніс тобі чимало випробувань, лютий обов’язково все виправить. Тим паче, що самотнім представникам знаку зірки обіцяють новий роман. А зустріти свою половинку ти зможеш у найнесподіваніший момент, тому менше журись і більше гуляй!

Відомі Овни: Емма Вотсон, Квентін Тарантіно

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельцям цього місяця доведеться з дечим попрощатись, а саме… з холостяцьким життям! Але станеться це тільки за умови, що ти переглянеш деякі свої принципи. Пам’ятай, що іноді слід бути стриманішим, а найкращий вихід із конфліктних ситуацій для тебе в лютому – просто промовчати.

Відомі Тельці: Джессіка Альба, Джордж Клуні

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Останній місяць зими Близнюків точно не розчарує. Іще б пак – якщо досі вони тільки «розкидали насіння», то в лютому настав час «збирати врожай». Тебе чекають такі неймовірні побачення і бурхливі пригоди, про які можна буде розповідати хіба що пошепки.

Відомі Близнюки: Джонні Депп, Мерилін Монро

Рак (22 червня – 22 липня)

Для Раків лютий буде місяцем ілюзій. Особливо це стосується любовного фронту. На самому початку місяця в особистому житті запанує суцільний штиль, і не виключено, що це викличе у тебе депресію. Але пам’ятай, що доля просто вирішила перевірити тебе на міцність. Самотні Раки ближче до весни усе ж знайдуть довгоочікуване щастя і зустрінуть свою другу половинку.

Відомі Раки: Джорджіо Армані, Він Дізель

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви, приготуйтеся до того, що лютий вас спокушатиме. Раптово з’явиться багато уваги з боку протилежної статі. Буде чимало спокус і спроб збити тебе з правильного шляху. Якщо не хочеш наразитися на неприємності і потрапити у немилість до хвостатої господині року – слухай тільки своє серце.

Відомі Леви: Антоніо Бандерас, Коко Шанель

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Я знаю, про що зараз мріють Діви! Січень не дуже вдався, особливо в особистому житті, проте у лютому перед тобою спалахне «зелене світло». Одні закохаються, інші, посварені зі своєю половинкою, нарешті зможуть налагодити стосунки і додати їм трохи романтики.

Відомі Діви: Стівен Кінг, Річард Гір

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це буде місяць контрастів, особливо на любовному фронті. З одного боку доля невтомно підкидатиме Терезам прикрості і проблеми, аби вони нарешті почали працювати над собою. З іншого боку, якщо Терези зроблять усе правильно – на них очікує приз у вигляді нового бурхливого роману або ж зміцнення старих стосунків.

Відомі Терези: Кім Кардашян, Моніка Беллуччі

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Зірки радять Скорпіонам у лютому трохи пригальмувати. У взаєминах можуть виникнути серйозні конфлікти і розбіжності. Переможе, як то кажуть, найсильніший. Ти палатимеш бажанням самоствердитись і показати своє верховенство, що може призвести до розриву. Але задумайся вже зараз – чи потрібна тобі перемога такою ціною? Може у чомусь краще поступитися?

Відомі Скорпіони: Леонардо Ді Капріо, Демі Мур

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Лютий стане для Стрільців унікальним періодом. На твою голову раптово впаде стільки любові і везіння, що всі навколо заздритимуть! І тут важливо не зробити фатальну помилку: у романтичних пригодах не переплутати щирі почуття зі швидкоплинними захопленнями.

Відомі Стрільці: Брітні Спірс, Мілла Йовович

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Новини для Козерогів, звиклих покладатися на долю, неспокійні. Цього місяця доведеться пограти з нею у перетягування каната. Ось тобі порада: якщо хочеш досягти успіху – почни діяти! Буде багато побачень, приємних любовних історій і фортуна, безумовно, на твоєму боці, але в лютому вона чекає рішучих дій саме від тебе.

Відомі Козероги: Мерилін Менсон, Кейт Мосс

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Водолії цього місяця будуть спритними і винахідливими, що приємно здивує їхню другу половинку. Отже, готуйся пурхати від кохання наче метелик над квітами! А ті, у кого поки що нема пари, незабаром обов’язково закохаються і стануть дуже навіть бажаною партією.

Відомі Водолії: Дженніфер Еністон, Жуль Верн

Риби (19 лютого – 20 березня)

Зірки почули благання Риб, і кінець зими неодмінно потішить абсолютно всіх представників цього водного знаку. Ти можеш сміливо будувати плани зі своєю половинкою, заводити нові стосунки, проте головне – залиш час для веселощів. Смуток і самотність – точно не твої супутники в лютому.

Відомі Риби: Альберт Ейнштейн, Мікеланджело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *