ТОП-10 модних трендів 2018 року (фото)

Красиві модні сукні – невід’ємна частина гардеробу кожної дівчини. Правильно підібрана сукня у будь-яку погоду здатна різноманітити образ модниці, внісши в нього нотки індивідуальності.

Модний сезон весна 2018 року ставить в пріоритет жіночність і елегантність, залишивши осторонь зручний спортивний стиль. Класична маленька чорна сукня, яка є еталоном стилю, в майбутньому сезоні краще різноманітити, спираючись на останні тренди, які будуть актуальні увесь майбутній 2018 рік.

Які ж фасони будуть актуальні в 2018 році? Спершу розглянемо основні фасони суконь майбутнього сезону.

Завищена талія

Такой крій вигідно виділить окремі частини вашого тіла, зробить вас стрункіше і змусить ноги виглядати довше.

Подплечники

Основний тренд 2018 року. На подіумах демонструються найекстравагантніші моделі, які зорово роблять лінію плечей ширше. Альтернатива подплечников – рюші на плечах і інші незвичайні елементи крою.

Виріз-човник або V – подібне декольте

Фасон використовується як для вечірніх суконь, так і для повсякденних. Основне завдання V- образного вирізу – візуально розширити груди і лінію плечей.

Для повсякденних луків вибирайте прості моделі, а-ля недбалий шик, доповнюючи їх стильними аксесуарами.

Актуальні кольори сезону 2018 року

Останні покази відомих кутюрье наповнені складними благородними відтінками – гірчичним, оливковим, бірюзовим, хакі. Проте, особливо виділяються наступні колірні рішення:

⦁ Чорно-білий – поєднання, яке не вийде з моди ніколи. Для модниць пропонуються чорні сукні із смугами білої тканини, чорно-білою клітиною і іншими елементами, виконаними в різному кольорі.

⦁ Червоний колір – буде основный для суконь в майбутньому сезоні. Для луків, виконаних в повсякденному міському стилі, вибирайте максимально закритий фасон, щоб не виглядати зухвало.

Модні тканини і елементи модного сезону 2018 року

Ключовими складовими осіннього гардеробу, комбінуючи які можна скласти прекрасний гардероб вважаються:

Оксамитові сукні

Імениті кутюрьє не упускають можливості використати оксамит у своїх колекціях вечірніх і повсякденних суконь.

Ніжність мережива

Мереживо як і раніше актуальне, особливе в дизайні суконь. Воно може бути представлене в найрізноманітніших тонах і поєднуватися з простими і щільними матеріалами.

Джинсові сукні

Джинса також на піку своєї популярності серед модниць, проте, в майбутньому сезоні замість простих прямих сарафанів, матеріал використовуватиметься в сукнях з незвичайним фасоном.

Шкіра

Матеріал використовується як основний або у вигляді невеликих вставок в трикотажні і шовкові моделі. Це можуть бути як класичні чорні тони, так і фарбована в найрізноманітніші кольори. Вибираючи аксесуари для суконь з елементами шкіри, зупинитеся на кольорах тон-в-тон або близьких відтінках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *