Ірина Новомлинська відверто розповіла про чоловіків

Тернопільська співачка Ірина Новомлинська для  

“На питання, як я потрапила в групу SELFY, відповідаю, що мені просто сильно пощастило! Всі пазли долі склалися так, що мене помітив продюсер Олександр Яременко та, на щастя, мій вокал і артистичні дані вразили цього гуру музики. Тепер я – частина команди, дівчата з групи тепло мене прийняли. Думаю, ми спрацюємося, і в майбутньому SELFY чекає ще більший успіх!

Мої подружки, дізнавшись, що я співаю в SELFY, сказали, що тепер повністю мене втрачають! Дійсно, у нашого колективу насичений гастрольний графік, тому буде складно викроїти хоча б хвилинку для зустрічей з друзями.

Мені як дівчині завжди хочеться більшого, а я та ще дівчина. (Сміється.) Я хоч і ставлю перед собою колосальні мети, але завжди доводжу справу до кінця і насолоджуюся успішним результатом.

Одного разу в школі до мене підійшов хлопчик, який мені дуже подобався, але коли він зі мною заговорив, то перестав мене цікавити взагалі. З тих пір я засвоїла важливий життєвий урок: не варто робити висновки про людину, поки не поспілкуєшся з ним і не дізнаєшся його ближче. Зовнішність оманлива, а головне в людині – внутрішній світ.

Мені багато хто говорить, що я красива, але я все одно вважаю, що досконалість не має меж, і прагну бути ще краще. Піклуватися про свою зовнішність і залишатися привабливою – обов’язок кожної дівчини.

Коли мені сумно, обов’язково згадую, що тепер я учасниця мегакруто групи SELFY. Коли сумувати, навіщо? Адже попереду у нас стільки всього цікавого, класного і феєричного. Тільки позитивний настрій в житті і в творчості!

Чи можу я першою підійти до вподобаного хлопця? Ну … зазвичай я так і роблю. (Сміється.) Чоловіки зараз як діти – боязкі і сором’язливі поруч з красивою і впевненою в собі дівчиною. Ось і доводиться брати ініціативу в свої руки.

Одного разу на уроці математики зрозуміла, що модні журнали мене цікавлять більше, і я хочу займатися творчістю, а не точними науками. Математика для мене нудна, зовсім інша справа – музика: я співаю і отримую задоволення.

Щасливої мене робить передчуття чогось нового. Люблю сюрпризи, несподіванки, авантюри, незаплановані події і різні круті віражі цій прекрасній життя!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *