На Тернопільщині розпочали реалізацію пілотного проекту щодо залучення інвестицій

Керівництво області, представники програми “U-LEAD з Європою”, Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, а також робочої групи з розроблення інвестиційного веб-порталу Тернопільської області під час зустрічі обговорили інвестиційний потенціал Тернопільщини, процес відбору земельних ділянок для інвестування та інформаційне наповнення Invest порталу.

Директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області презентував напрацювання щодо наповнення інвестиційного веб-порталу Тернопільщини, – в ТОДА.

Відбулося обговорення механізму подальшої роботи серед експертів та представників робочої групи.

Довідково:
В рамках Міжнародного інвестиційного форуму ,,Тернопільщина Invest-2018” відбулося підписання Меморандуму щодо реалізації вищезгаданого Проекту між Програмою  ,,U-LEAD з Європою” та Офісом із залучення та підтримки інвестицій ,,UkraineInvest” та Тернопільською обласною державною адміністрацією.
Співпраця в рамках зазначеного Проекту сприятиме розвитку економіки області, залученню інвестиційних ресурсів, розвитку інвестиційної інфраструктури, професійних інституцій для залучення та супроводу інвесторів.
Основними напрямками співпраці відповідно до плану-графіку  реалізації Проекту: ,,Розвиток інституційної спроможності в залученні інвестицій на регіональному рівні: Тернопільська область” є:
– Оцінка потенціалу, потреб розроблення заходів із залучення цільових інвесторів
– Розвиток інституційної спроможності персоналу у сфері залучення інвестицій;
– Підтримка у створенні інформаційно-маркетингових інструментів;
– Проведення інформаційно-маркетингової кампанії регіону;
– Допомога у формуванні інвестиційних продуктів, та розвитку інвестиційної інфраструктури;
– Адаптація трудових ресурсів для потреб регіонального ринку;
– Здійснення заходів із супроводу та обслуговування інвесторів в регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *