Турнір з волейболу та міні-футболу відбувся на Тернопільщині

Турнір серед дівчат з волейболу та Кубок району з міні-футболу серед ветеранів відбувся в Теребовлі з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

На міському стадіоні “Колос” захід провели Теребовлянський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з відділом культури і туризму, спорту та охорони здоров’я Теребовлянської районної державної адміністрації.  У  турнірі з волейболу взяло участь три команди, які представляли місто Теребовлю, смт. Гусятин та  місто Тернопіль. Після тривалих спортивних баталій та підтримки команд численними вболівальниками визначились переможці. Отже, 1 місце здобула команда м. Теребовля; на другому місці смт. Гусятин; 3 місце – м. Тернопіль.

Серед ветеранів у турнірі з міні-футболу змагалось п’ять команд: с. Лошнів, с Гайворонка, с. Гумниська, с. Іванівка та м. Теребовля.

Результати виявились наступними:

1 місце – м. Теребовля;

2 місце – с. Лошнів;

3 місце – с. Гайворонка.

Команди-учасниці турнірів з волейболу та міні-футболу були нагороджені Кубками, медалями та дипломами відТеребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», – повідомляє директор Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ярослав Королюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *