Іван Чайківський переходить “під крило” Тимошенко?

Іван Чайківський після виключення із лав Аграрної партії довго не думав, під чиїм прапором йти далі політичною дорогою.
Так, за повідомленням деяких джерел, місцевий оліхарх вже розпочав переговори про співпрацю із Юлією Тимошенко та партією “Батьківщина”.
Цікаво, чи прийме під своє крило Леді Ю тернопільського політика-невдаху, якого виключили із попередньої партії проросійські погляди напередодні президентських і парламентських виборів?

Нагадаємо, що вчора політична рада Аграрної партії припинила свої повноваження і виключила зі своїх лав Олега Корбана, Михайла Поживанова, Володимира Шандру і Василя Данилова. Про це сьогодні, 13 вересня,  повідомила прес-служба політичної сили. Також з лав партії виключено вісім голів обласних організацій в тому числі керівника Тернопільської обласної організації Івана Чайківського.

“У зв’язку з численними зверненнями від місцевих партійних організацій про діяльність від імені партії політичних аферистів і московських запроданців політична рада проголосувала за припинення повноважень і виключення з лав партії заступника голови Олега Корбана, членів президії Михайла Поживанова і Володимира Шандри. Також виключили з членів президії та звільнили з посади радника голови Аграрної партії Василя Данилова. Зазначених осіб звинувачують у спробі організації заколоту в партії, зміни керівництва партії і спробі покласти політичну силу під проросійські прапори напередодні президентських і парламентських виборів”, – ідеться в повідомленні прес-служби.

Голова партії Віталій Скоцик зазначив, що виключення членів партії – це відповідь на спробу захоплення з боку “п’ятої колони” Кремля.

Повідомляє Ter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *