В оточенні Суркова розповіли про зв’язки з Дерев’янком і Семенченком

Народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко та один із лідерів партії Саакашвілі «Рух нових сил» Юрій Дерев’янко співпрацюють з людьми з оточення помічника президента Росії Владислава Суркова.

Це випливає із листування помічника Суркова Дмитра Пойди і народного депутата від «Самопомочі» Єгора Соболєва, яке оприлюднив .

У листуванні, в якому вони обговорюють «тему імпічменту» президента України, Пойда розповідає, що Юрій Дерев’янко «на тому тижні до мене приїжджав». Помічник Суркова також просить Соболєва, «якщо є така можливість, підключити депутатів ВР» для реалізації проектів, спрямованих на дестабілізацію політичної ситуації в Україні. Соболєв відповідає, що може «поговорити з Семеном (Семеном Семенченком, – ред.)». «Він не цікавий, він і так уже працює», – відписує йому Пойда.

У листуванні з Соболєвим помічник Суркова також розповідає, що співпрацює з олігархом-втікачем Сергієм Курченком.

Раніше повідомлялося, що народний депутат Юрій Дерев’янко, який є одним з керівників партії “Рух нових сил” екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, отримав від олігарха-втікача Сергія Курченка гроші на продовження акцій протесту. Нагадаємо, Служба безпеки Україна раніше оприлюднила схеми, з яких випливає, що Дмитро Пойда був одним із координаторів антиукраїнських акцій у структурі помічника російського президента Владислава Суркова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *