П’ять шкіл з Тернопільщини – переможниці проекту Zero Waste School

Загалом у проекті братиме участь 100 шкіл з усієї України. Zero Waste School має на меті навчити школярів та вчителів через неформальне навчання впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді, а згодом і  у світі.

Програма проекту допоможе учасникам зрозуміти важливість їхньої участі у громадському житті та співпраці всередині громади.

Переможцями стали Збаразька загальноосвітня школа I-III ступенів №1, Кременецька спеціалізована школа І-ІІІст.№2, Лановецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, Підволочиська загальноосвітня школа I-IIIступенів, Тернопільська спеціалізована школа I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Уже у квітні команди, що складаються з директора, вчителя та трьох учнів разом пройдуть тренінг із побудови команди, спланують власний проект та познайомляться з еко-активістами і лідерами думок.

Після повернення з першої частини проекту “Zero Waste School” учасники проведуть дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де навчать їх правильному сортуванню сміття.

Восени учасники організують громадський проект Zero Waste Day, до якого залучать всіх мешканців свого населеного пункту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *