На Тернопільщині організували військово-патріотичну гру для молоді

Урочисте відкриття Військово-патріотичної гри для дітей та молоді «Офензива – 2019» відбулося в рамках фестивалю “Чортківська офензива” у п’ятницю, 7 червня.

Школярі різного віку три дні проведуть у в урочищі «Білавина» біля села Ягільниця Чортківського району. Метою табору є розвиток морально-патріотичних цінностей та вшанування Героїв боротьби українського народу за незалежність та територіальну цілісність України.
“Ви проведете час з користю там, же сто років тому відбувалися вагомі історичні події. Тоді це був прояв героїзму української молоді, яка хотіла показати, що попри відсутність необхідної амуніції та зброї, вони здатні захищати рідну землю. Сподіваюся, що тут у вас сформується гідний патріотичний дух і згодом ви візьмете відповідальність за майбутнє нашої держави. Бо сьогодні Україна потребує активних і вірних людей, що готові вести її вперед”, – зазначив Степан Барна, звертаючись до учасників табору. Після урочистого відкриття, діти мали змогу поспілкуватися у неформальній атмосфері з працівниками облдержадміністрації, запитати про те, що зараз хвилює молодих людей. Пізніше всі разом посмакували стравами польової кухні, – розповідають у ТОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *