Феномен Барни: чому нардепа цькують за його “народність”?

Народний депутат з Тернопільщини Олег Барна завжди був близьким до народу: не цурався спілкуватися з виборцями, постійно проводив зустрічі на своєму округу, допомагав у вирішенні проблем людей.

Про свою діяльність постійно звітував у соцмережах, тож виборці 24/7 були в курсі, де що робиться, а що ще на черзі.

Днями Олег Баран знову «пішов у народ». На своїй сторінці у Фейсбуці він опублікував світлину, як «сприяє» простій сільській родині у гарному врожаї.

А наступного дня Барна звітує про ще одну виконану обіцянку: відремонтовану сільську дорогу на Борщівщині.

Загалом, якщо задуматися, то Олег Барна уособлює в собі весь український народ. Простий сільський учитель, пройшов усі майдани, під час Революції Гідності був поранений, але пішов добровольцем в Збройні сили і захищав Україну в Станиці Луганській. Це з одного боку. А з іншого – постійно конфліктує не тільки з політичними опонентами, а й прихильниками. Завзято потрапляє в конфлікти через дріб’язкові питання. При тому через те, що хоче зробити як найкраще, а виходить, як завжди. Дивлячись на його поведінку, уявляю весь народ, який хоче добре жити, але постійно через не дотримання правил повертається у вихідну точку. Хоче об’єднатися для щасливого майбутнього, але конфліктує через дріб’язки. Хоче допомогти обездоленому, але постійно отримує тумаків, бо ці обездолені не просили від нього допомоги.

Так і на цих виборах Барна, який зробив, напевне, найбільше від усіх, хто представляв цей округ у Верховній Раді за всі роки незалежності, буде битий за свою роботу, обізваний останніми словами за ремонти шкіл, садочків, медичних закладів, спортивних об`єктів тощо. Те, що він хотів захищати людей, які живуть у Чортківському, Заліщицькому та Борщівському районах, буде видано як неврівноваженість. Дивно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *