За 600 доларів хабара тернополянин постане перед судом

Чортківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості щодо місцевого жителя, що пропонував 600 доларів США поліцейському за непритягнення до кримінальної відповідальності.

З’ясовано, що 10 червня 2019 року працівник Гусятинського відділення поліції звернувся з рапортом до керівництва щодо пропозиції йому неправомірної вигоди від жителя одного із сіл Гусятинського району при проведенні санкціонованого обшуку за місцем проживання селянина. Місцевий житель запропонував неправомірну вигоду у розмірі 600 доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання мисливської рушниці.

Цього ж дня, продовжуючи свою неправомірну діяльність, громадянин прибув у приміщення Гусятинського відділення поліції, на особистий прийом до поліцейського де знову запропонував йому грошову винагороду у розмірі 600 доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання ним вогнепальної зброї. Поліцейський відмовився від пропозиції.
Розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України завершено.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *