Борщівська ОТГ розробила проект стратегії розвитку громади

Робоча група із стратегічного планування за підтримки Проекту DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» підготувала проект документу Стратегії сталого розвитку Борщівської об’єднаної територіальної громади на період 2019-2025 рр.

Стратегія є основним і найбільш важливим документом органу місцевого самоврядування, який визначає області, цілі та напрямки розвитку місцевої громади. Документ «Стратегія сталого розвитку Борщівської ОТГ» є відповіддю спільноти на соціально-економічну ситуацію, яка вимагає поглибленого погляду на прагнення, сподівання мешканців, а також на ресурси і перспективи розвитку громади. Документ Стратегії, розроблений із залученням усіх зацікавлених сторін, враховує потреби та очікування всієї спільноти громади.

«Звертаємося до усіх зацікавлених сторін, усієї спільноти з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту стратегії. Консультації триватимуть 06.07.2019 року. З робочою версією документу Стратегії можна буде ознайомитися у секторі економічного розвитку та інвестиційної діяльності міської ради», – йдеться у повідомленні Борщівської міської ради.

Заплановано також провести публічні зустрічі з мешканцями як ключову форму ознайомлення із Стратегією у населених пунктах громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *