У Тернополі презентували смарт-додаток «Степан Барна»

Технології кожного дня дарують нам якусь новинку. Я скористався однією із них, щоб бути із вами ще ближче, – повідомив у себе на сторінці в соцмережі кандидат у народні депутати Степан Барна.

«Щоб наша комунікація була не тільки кількісною, але і більш якісною. Сьогодні презентували смарт-додаток «Степан Барна» – тепер я можу бути у телефоні кожного із вас. Функції додатку дозволять нам підтримувати постійний зв’язок; ви зможе запропонувати свої ідеї та бачення розвитку міста та країни; зможете впливати на рішення та дії, які я маю намір ухвалити чи вчинити, висловлюючи свою думку. Важливою складовою додатку є CRM-платформа, яка дозволить нам узагальнювати та аналізувати ваші звернення та пропозиції. Думаю, що ця новітня форма комунікації буде більш ефективною і дасть початок новим проектам, які ви вважатимете за потрібне реалізувати на рівні країни чи міста», – додав Барна.

Наразі у PlayМаркет доступна бета-версія додатку для смарт-фонів на базі системи Android. Для користувачів Iphone – версія уже в розробці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *